divendres, 29 d’agost del 2008

Final de Vacances d'Estiu!!!

Tot té un inici i un final i les vacances també. Després de dos mesos de vacances, d'anar amunt i avall pel país (hem fet 2500Km), estem contents de tornar a ser a casa sans i estalvis. Hem disfrutat dels nostres fills fent activitats que la resta de l'any no podem fer:Hem pescat orades des de la barca d'en Joan Lluís i l'Anna, al delta de l'Ebre, hem viscut la Festa del serpent de Manlleu i la festa major del poble, hem compartit uns dies meravellosos amb els avis a Villel de Mesa, un petit poblet de la provincia de Guadalajara i ens hem banyat a la platja de Roda de Barà a finals d'agost, perquè a mitjans de juliol vam operar en Pol Nabil de l'orella i no s'ha pogut banyar en tot l'estiu (ara es pot ficar a l'aigua però amb l'orella tapada i amb molt de compte).

Avui mentre mirava unes fotografies d'aquest estiu pensava en el privilegi que tenim,ja que tan en David com jo fem les mateixes vacances que els nostres fills, això suposa passar molt de temps junts i ens permet “fer molta feina”. Entenem-nos, vull dir que podem treballar aquells aspectes de la seva educació (sobretot hàbits i actituds) que necessiten més dedicació, més temps i més relaxació per part dels adults. Tan el seu pare com jo estem més tranquils durant les vacances i tot és més fàcil. El factor temps és determinant per educar, i els fills volen molt temps.

Estic contenta d'aquest estiu, tot ha anat bé, l'operació del meu fill ha estat un èxit, ja torna a tenir timpà, els viatges en cotxe han estat tranquils i sense incidents, hem gaudit de la família i els amics ....En fi , sóc una dona agraïda de viure, de tenir la família que tinc i amb molta il·lusió per iniciar una nova etapa professional com a mestra.

6 comentaris:

el fil vermell ha dit...

Benvinguts de nou! Me'n alegro que les vacances hagin anat tan i tan be!! He vist que heu estat de Manlleu, jo gairebe soc del costat!! jeje

Un peto
Anna

L'AUTORA ha dit...

Donc si, hem tornat a casa sans i estalvis, ens hem trobat bé de salut, l'operació d'en pol N. ha anat molt bé i hem disfrutat dels nostres amics i familia, Què més volem????

Mercè

L'AUTORA ha dit...

Donc si, hem tornat a casa sans i estalvis, ens hem trobat bé de salut, l'operació d'en pol N. ha anat molt bé i hem disfrutat dels nostres amics i familia, Què més volem????

Mercè

Anònim ha dit...

naucil veliko

Anònim ha dit...

J'ai appris des choses interessantes grace a vous, et vous m'avez aide a resoudre un probleme, merci.

- Daniel

Anònim ha dit...

Felicitats pel teu blog! Sóc Carles de Printcolor, impremta digital de llibres, i et volem regalar la impressió del llibre del teu blog gratis. T’interessaria? La nostra web és: www.printcolorweb.com i si tens algun dubte ens pots escriure a: info@printcolor.es
Més informació de la promoció gratuïta de llibre: http://www.printcolorweb.com/spa/item/exemple_promocional.html